Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Туристичка организација општине Жагубица учествоваће на Сајму туризма 2015

Najava za Sajam Turizma 2015На Београдском сајмуће од 19. до 22. фебруара бити одржан 37. Међународни сајам туризма, на коме ће туристичке дестинације представити 1.100 излагача из 50 земаља света. Истовремено са Сајмом туризма организују се још три манифестације - 11. Међународни сајам опреме за хотелијерство и угоститељство ХОРЕЦА, БеоWине и Сајам сувенира. Ове године земља партнер биће Уједињени Арапски Емирати.

Као и претходниих година, туристичку понуду ће представити и Туристичка организација општине Жагубица која ће, по речима директорке Мартине Лукић, и ове године наступити самостално и на штанду имати довољно простора да изнесе обогаћену понуду многобројних производа из Хомоља:

,,Туристичка организација општине Жагубица се за предстојећи Сајам припрема од децембра. Много је ситница које морамо ускладити и припремити како би општина Жагубица иТуристичка органиyација биле запажене како од посетилаца, тако и од стране излагача на Сајму. Новине свакако постоје, најпре што се тиче промотивног материјала: штампамо нови водич “са ТОЗОМ кроз Хомоље”, где су назначене све туристичке дестинације које туристи могу видети и доживети у Хомољу. Трудимо се да сваке године наступимо са нечим новим, тако да ће бити и нових излагача као што је нпр. Етно село надомак Тршке цркве које у свом ресторану поред хране има и смештајне капацитете , што је веома важно за туристичку организацију и саму општину. Наступамо самостално, пре свега зато што имамо пуно излагача који се у Хомољу баве производњом здравих производа, а свако ће од њих имати довољно простора да све изложи како ваља и на тај начин прегледно и јасно представи “део Хомоља” на штанду који ћемо имати“, истиче директоркаТуристичке организације општине Жагубица .

Мартина Лукић је, између осталог, позвала све заинтересоване да се придруже на штанду општине Жагубица, где ће бити и доста изненађења које за сада не жели да открије.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji