Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Група „Лептирићи“ – вртић „Полетарц“

1Vrtic Poletarac - grupa LeptiriciУ вртићу „Полетарац“ заједно са другарима из других група одраста и групица „Лептирића“.

Весели, раздрагани, понекад бучни, ретко тужни, са осмехом на лицу уз игру, песму и подршку васпитачица ступају у свет знања и доброг васпитања. Од раног јутра пристижу са свих страна да у ритму дана примереном узрасту сазнају, открију и науче нешто ново, запевају, потрче, застану, одморе, за мрвицу порасту и опет у нове активности крену. Ових су дана оставили са стране рачунаре и телефоне и завирили у бакине шкриње да виде шта има. Пронашли су панице, чиније, колевке, пегле из старих времена, преслице, бардаке за ракију и друго. Из знатижеље пробали су како изгледа када се од овчје бунде танана нит испреда и гледали како се конац у топле рукавице или чарапе „претвара“, како су то баке и маме некада радиле.

Како каже васпитачица ове групе Ивана Магдалинић, о старим стварима које су се некада користиле деца пуно предзнања носе од куће: „Лепо су се снашли, доста знају о стварима које су се некад користиле. Све информације о старим предметима које смо им представиле упијају са пуно интересовања али су им ипак много драже бојице и цртанке где сами бојицама или оловкама праве различите креације и маштовито представљају свој свет.“

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji