Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Школска слава “Свети Сава“

Proslava Svetog Save u OS Mosa Pijade u Zagubici Школска слава “Свети Сава“ обележена је и на територији општине Жагубица пригодним програмимаи сечењем колача. Свечаност је организована у Жагубици, Лазници, Крепољину, Крупај,  као и у осталим одељењима матичних школа Жагубице и Крепољина. Резање Светосавског колача у школи „Моша Пијаде“ одржано је у препуном школском холу, а поред запослених у установи, свечаности је присуствовао и заменик председника општине Жагубица, Љубиша Јовкић.

Директорка школе, Снежана Николић, се на крају обратила присутнима, а овогодишњем и будућем колачару пожелела пуно успеха и здравља.

Лепа атмосфера поводом сечења славског колача забележена је и у школи „Јован Шербановић у Лазници где је колачар био Драган Николић, а део колача за догодине отишао је у руке Станише Јовића из Лазнице.

Ученици Крепољинске Oсновне школе „Јован Шербановић“ обред сечења колача обавили су у цркви „Светог Стефана“ у Крепољину где је свечану светосавску литургију уз присуство ученика и осталих верника служио свештеник Саша Серафимовић.

Издвојено одељење Oсновне школе „Јован Шербановић“ у Крупаји, такође је прославило славу у лепој и веселој атмосфери са учитељицом Зорицом и свештеником Блажом Ивковићем који је обавио обред резања.

Традиционална прослава школске славе у жагубичкој општини била је такође пропраћена и приредбама где су ученици казивали песме, прозу и неизоставно певали химну у част великом просветитељу Светом Сави.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji