Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана 47. седница Општинског већа општине Жагубица

Sednica Opstinskog veca 47Седница Општинског већа општине Жагубица, 47. по реду, одржана је дана 22. јануара у присуству заменика председника општине Жагубица Љубише Јовкића, председника Скупштине општине Милене Пајић, начелника Општинске управе Животија Илића, предствника ресорних одељења, месних заједница, директора јавних предузећа и установа као и чланова Општинског већа. Дневни ред садржао је 36. редовних тачака и 11. допуна што значи да се дискусија водила о укупно 47. питања од којих ће скупштини на разматрање бити упућена 10.

На седници се говорило о Предлогу програма пословања Туристиче организације општине Жагубица, Предлогу програма пословања ЈП дирекције за изградњу и развој општине Жагубица, Предлогу програма пословања ЈКП „Белолсавац“ Жагубица и плану Јавних набавки за 2015. годину о којима ће разматрати одборници скупштине општине на седници скупштине која је заказана за 30. јануар.

Већници су такође донели и одлуку да се сви захтеви и молбе суграђана за доделу финансијске и новчане помоћи којих је било више од 20, проследе надлежним институцијама на разматрање.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji