Општина Жагубица

Одржана 47. седница Општинског већа општине Жагубица

Sednica Opstinskog veca 47Седница Општинског већа општине Жагубица, 47. по реду, одржана је дана 22. јануара у присуству заменика председника општине Жагубица Љубише Јовкића, председника Скупштине општине Милене Пајић, начелника Општинске управе Животија Илића, предствника ресорних одељења, месних заједница, директора јавних предузећа и установа као и чланова Општинског већа. Дневни ред садржао је 36. редовних тачака и 11. допуна што значи да се дискусија водила о укупно 47. питања од којих ће скупштини на разматрање бити упућена 10.

На седници се говорило о Предлогу програма пословања Туристиче организације општине Жагубица, Предлогу програма пословања ЈП дирекције за изградњу и развој општине Жагубица, Предлогу програма пословања ЈКП „Белолсавац“ Жагубица и плану Јавних набавки за 2015. годину о којима ће разматрати одборници скупштине општине на седници скупштине која је заказана за 30. јануар.

Већници су такође донели и одлуку да се сви захтеви и молбе суграђана за доделу финансијске и новчане помоћи којих је било више од 20, проследе надлежним институцијама на разматрање.


Arhiva

Main Menu