Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Мештани Селишта добили водовод

Pusten u rad vodovod u SelistuМештани села Селиште добили су веома леп поклон пред новогодишње празнике од стране локалне самоуправе општине Жагубица. Добра сарадња Савета Mесне заједнице Селиште и локалне управе уродила је плодом, тако да је пуштање у рад водоводног система јако обрадовало мештане. Поред овог приоритетног питања које је коначно решено, комплетно је реновирана и сређена сеоска кафана у истоименом насељу која ће суграђанима служити за окупљања и дружења. Иста ће бити, једино место за разоноду, како младих тако и старих.

Претпоследљег дана децембра месеца поводом овог важног догађаја, у Селишту је организована пригодна свечаност којој су поред свих релевантних представника општинских предузећа и повереника месних заједница присуствовали и челници Oпштинске управе Жагубицa заједно са председником општине Сафетом Павловићем.

Уз најлепше честитке поводом предстојећих празника Павловић је истакао:„Драги грађани, данас смо решили један од највећих проблема у селу, а у најскорије време покушаћемо да у дело спроведемо и остало што је обећано у предизборној кампањи. Предизборна обећања коалиције СПС – СНС – Покрет за Хомоље су већим делом реализована, а још мало тога је остало да решимо и урадимо у 2015. у насељу Селиште. У  то име пуно среће, здравља и успеха, живели“, истакао је председник општине Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji