Општина Жагубица

Одржана радионица на тему „Женско предузетништво“

1Radionica na temu Zensko preduzetnistvoОпштина Жагубица је 29. децембра била домаћин састанка на тему „Предузетнице у агробизнису – женско лице агробизниса“. Излагања предавача била су занимљива и конструктивна, а присутне грађанке су се лепо дружиле учествујући на истој. Основни циљ организовања ове врсте радионице је да се заинтересованим женама покаже и прикаже како да на најлакши начин домаћи производи могу најбоље бити признати на тржишту. О томе како да домаћи производи Хомоља добију бренд, а домаћице сертификате говорили су : Драгана Стојановић, организатор предавања, Дејан Чорогар, представник фирме Делта аграр, и Мирела Стојиловић из књиговонствене агенције центра за једнаке пословне могућности „Едука плус“.

Присутне је поздравио и Радиша Милошевић, начелник одељења за привреду и еконимски развој општине Жагубица, истакавши да се на пољу развоја предузетништва за жене на подручју општине спроводе предавања са мотивима афирмације и стручног усавршавања врсних домаћица које на квалитетан начин своје производе могу представити широм земље.

Радионицу је организовала Општина Жагубица у сарадњи са домаћицом Милосавом Гроздић из Жагубице која своје врхунске производе већ годинама уназад представља на различитим сајмовима и манифестацијама здраве хране.


Arhiva

Main Menu