POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана радионица на тему „Женско предузетништво“

1Radionica na temu Zensko preduzetnistvoОпштина Жагубица је 29. децембра била домаћин састанка на тему „Предузетнице у агробизнису – женско лице агробизниса“. Излагања предавача била су занимљива и конструктивна, а присутне грађанке су се лепо дружиле учествујући на истој. Основни циљ организовања ове врсте радионице је да се заинтересованим женама покаже и прикаже како да на најлакши начин домаћи производи могу најбоље бити признати на тржишту. О томе како да домаћи производи Хомоља добију бренд, а домаћице сертификате говорили су : Драгана Стојановић, организатор предавања, Дејан Чорогар, представник фирме Делта аграр, и Мирела Стојиловић из књиговонствене агенције центра за једнаке пословне могућности „Едука плус“.

Присутне је поздравио и Радиша Милошевић, начелник одељења за привреду и еконимски развој општине Жагубица, истакавши да се на пољу развоја предузетништва за жене на подручју општине спроводе предавања са мотивима афирмације и стручног усавршавања врсних домаћица које на квалитетан начин своје производе могу представити широм земље.

Радионицу је организовала Општина Жагубица у сарадњи са домаћицом Милосавом Гроздић из Жагубице која своје врхунске производе већ годинама уназад представља на различитим сајмовима и манифестацијама здраве хране.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji