Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Уређен трг у селу Сиге

Uredjen trg u selu SigeУ општини Жагубица пред новогодишње празнике ужурбано се ради и крају се приводе крупнији послови како би се мештанима омогућило да наредну годину дочекају пуни елана и добре воље.  Становници села Сиге већ дуже време чекају на уређење центра насеља, што се коначно и остварило. Уз велику помоћ општине Жагубица и локалне самуправе Савет Месне заједнице у Сигама ради на асвалтирању трга у центру насеља.

По обиласку радова председник СО Жагубица Милена Пајић је прецизирала:,, Oво је једно од обећања које смо испунили заједно са коалиционим партнерина и надам се да су мештани Сига задовољни оним што је урађено до сада.“

Радове је такође обишао и председник општине Жагубица:,, Мислим да Сиге као насеље овим завршним радовима добија, слободно могу рећи, најбољи центар на територији целе општине. Осим уређења централног дела, већ дуже време траје и изградња цркве где су донатори грађани и општина Жагубица која је уложила средства. Проблем у Сигама је још и река која изласком тече у правцу Крепољина, а изливањем је такође изазвала одређене штете које ћемо у будућности решити“, рекао је Павловић.

Заменик председника Месне заједнице Сиге Љубодраг Ружић, изразио је захвалност општинском руководству на челу са преседником Сафетом Павловићем, на ангажовању и помоћи.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji