Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Ускоро отварање просторије за омладину у Јошаници

Sredjivanje prostorija za omladinu sela JosanicaКрај године је право време да се сумирају резултати постигнутих успеха у свакој општини, па и у Жагубичкој. Општинско руководство општине Жагубица је по свим насељима вредно радило и градило током године, па ће тако и омладина села Јошаница добити своје просторије. Према најавама извођача радова, сала за омладину при сеоском Дому културе биће завршена нешто после Нове године, па ће омладина дочек Православне Српске године сигурно организовати у новим уређеним просторијама. Локална самоуправа осим на омладину, мисли и на остале мештане села, па тако уређује сеоске путеве и реализује остале приоритете у договору са саветом Mесне заједнице „Будућност“.

Насеље Јошаница обишао је и председник општине Жагубица Сафет Павловић у пратњи председника Скупштине општине Милене Пајић и заменика председника Љубише Јовкића.

„Радови на главном путу ка селу, који се спаја са регионалним путем теку по плану, а ради се на ископу канала поред истог како се вода од падавина не би изливала на пут и штетила коловозу. Ради се на местима која су критична у дужини од око три километара. Такође је при крају и сређивање просторија Дома културе, где ће своје време проводити омладина за различите активности“, рекао је Павловић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji