Општина Жагубица

Усвојен буџет за 2015. годину

Usvojen budzet opstine Zagubica 2015Одборници СО Жагубица усвојили су Одлуку о буџету за 2015. годину, једну од најважнијих одлука сваке локалне управе на крају пословне године. На дневном реду 18. седнице Скупштине општине Жагубица било је девет тачака о којима је је разматрано, а 21. одборник колико их је било присутно једногласно је усвојио осам.  Поред Предлога одлуке о буџету општине Жагубица за 2015. годину, говорило се још и о Предлогу одлуке о измени и допуни одлуке о буџету, Предлогу одлуке о усвајању плана капиталних инвестиција општине Жагубица за период од 2015 –2019. године, Предлогу статутарне одлуке о измени Статута општине Жагубица, Предлогу разрешења и именовања чланова школског одбора Основне школе „Моша Пијаде“ и Предлогу стратегије развоја социјалне заштите општине Жагбица за период од 2015 – 2020. године. Потпуније информације о Oдлуци о буџету за наредну годину дао је током заседања и начелник одељења за финансије и буџет општине Жагубица Влада Тодоровић, где је између осталог истакао да су се све ставке које се налазе у одлуци о буџету анализирале и радиле у складу са упуствима Министарства финансија.

На крају скупштинске седнице председник општине Жагубица Сафет Павловић, честитао је мештанима и свим одборницима Нову годину и предстојеће празнике пожелевши им пуно среће, здравља, пословних успеха и пре свега добру сарадњу као и до сада.

Седница је завршена ефектно и брзо, а своје виђење о истој изнела је Милена Пајић, председник СО Жагубица, која је такође, поред најважнијих и најбитнијих усвојених тачака на последњем овогодишњем заседању одборницима изразила најлепше жеље поводом предстојећих празника. 


Arhiva

Main Menu