Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Усвојен буџет за 2015. годину

Usvojen budzet opstine Zagubica 2015Одборници СО Жагубица усвојили су Одлуку о буџету за 2015. годину, једну од најважнијих одлука сваке локалне управе на крају пословне године. На дневном реду 18. седнице Скупштине општине Жагубица било је девет тачака о којима је је разматрано, а 21. одборник колико их је било присутно једногласно је усвојио осам.  Поред Предлога одлуке о буџету општине Жагубица за 2015. годину, говорило се још и о Предлогу одлуке о измени и допуни одлуке о буџету, Предлогу одлуке о усвајању плана капиталних инвестиција општине Жагубица за период од 2015 –2019. године, Предлогу статутарне одлуке о измени Статута општине Жагубица, Предлогу разрешења и именовања чланова школског одбора Основне школе „Моша Пијаде“ и Предлогу стратегије развоја социјалне заштите општине Жагбица за период од 2015 – 2020. године. Потпуније информације о Oдлуци о буџету за наредну годину дао је током заседања и начелник одељења за финансије и буџет општине Жагубица Влада Тодоровић, где је између осталог истакао да су се све ставке које се налазе у одлуци о буџету анализирале и радиле у складу са упуствима Министарства финансија.

На крају скупштинске седнице председник општине Жагубица Сафет Павловић, честитао је мештанима и свим одборницима Нову годину и предстојеће празнике пожелевши им пуно среће, здравља, пословних успеха и пре свега добру сарадњу као и до сада.

Седница је завршена ефектно и брзо, а своје виђење о истој изнела је Милена Пајић, председник СО Жагубица, која је такође, поред најважнијих и најбитнијих усвојених тачака на последњем овогодишњем заседању одборницима изразила најлепше жеље поводом предстојећих празника. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji