Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржан отворени састанак поводом израде Нацрта стратегије одрживог развоја

 

Otvoreni sastanak za izradu nacrta stategije odrzivog razvojaУ оквиру предвиђене Јавнерасправе поводом израде Нацрта стратегије одрживог развоја за период од 2015. – 2024. годинеу понедељак 22. децембра одржан је отворени састанак. Дискутовало се о појединим сегметима Нацрта, а присутни су имали могућност да изразе своје виђење и запажања као и да дају корисне савете и сугестије. Овај стратешки документ од изузетне је важности за општину Жагубица, а циљ је био да се пре коначне израде истог сви заинтересовани укључе у расправу јер је то и најбитније, истакао је између осталог Радиша Милошевић, координатор тима за израду стратегије.

„Поред чланова координационог тима и радне групе који су радили на изради стратегијесастанку су присуствовали носиоци државних функција у нашој општини, представници релевантних јавних предузећа, удружења грађана, као и заинтересовани грађани који су имали прилику да члановима координационог тима и руководству општине дају предлоге како да овај документ буде још бољи. Обзиром да смо на крају јавне расправе, моћи ћемо да упутимо Oпштинском већу коначан нацрт стратегије одрживог развоја општине Жагубица за период од 2015. – 2024. који ће након верификације ући у скупштинску процедуру, а такође очекујемо да ће током јануара месеца нацрт бити прихваћен од стране скупштине општине. Израдом Кровне стратегије одрживог развоја општине Жагубица, биће омогућена реализација значајних пројеката и програмских активности, пре свега значајних за грађане општине Жагубица“, наводи Милошевић.

Поред председника општине Жагубица Сафета Павловића, начелника Општинске управе Животија Илића, јавној расправи је присуствовала и Милена Пајић, председник СО Жагубица. Пајићева се по завршетку састанка захвалила грађанима који су узели учешће у расправи и прецизирала да је убеђена да ће општина ускоро добити веома квалитетан развојни документ за наредни период.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji