Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Отворен интернет кутак у Жагубици

Internet kutak u ZagubiciКанадска компанија Авала Ресурс која се бави истраживањем и развојем минералних ресурса у Републици Србији, отворила је 15. децембра у Жагубици интернет кутак.

Рачунаре могу користити сви који имају потребу за интернетом. Инсталиран је комплетан „mikrosoft office“пакет као и програм „skype“ за бесплатну интернет комуникацију. Такође се могу користити и услуге штампања и скенирања битнијих докумената. За посетиоце ће рачунари бити доступни сваког радног дана од 10 до 14сати у просторијама Инфо центра поменуте компаније у главној улици у Жагубици.

Менаџер истраживања компаније Aвала ресурс, Џастин ван дер Торн , истакао је да су запослени у компанији „Авала ресусрс“ посебно поносни што су били у могућности да мештанима општине Жагубица пруже нову услугу без обзира на тешку ситуацију у индустрији.

Свечаном  отварању су поред менаџера истраживања, компаније Авала, присуствовали и  Сафет Павловић председник општине Жагубица, Милена Пајић председник СО Жагубица, директори jавних предузећа и установа Жагубичке општине, запослени у компанији и остали заинтересовани.

Председник општине Жагубица Сафет Павловић је у обраћању поздравио присутне и захвалио г – дину Џастину и свима који су дали допринос и помогли да се „Кутак“ за комуникацију путем интернета опреми и отвори у Жагубици. Такође је истакао је да ће и даље сарађивати са компанијом „Авала ресурс“ која у великој мери помаже општини Жагубица. Павловић је отварање интернет кутка оценио као позитиван гест у циљу помоћи свим мештанима који немају могућности да код куће приступе интернету.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji