Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Подршка у запошљавању особа са инвалидитетом

Podrska u zaposljavanju osoba sa invaliditetomНационална служба за запошљавање Филијала Пожаревацреализује мере активне политике запошљавања намењених послодавцима и особама са инвалидитетом. Послодавци и незапослена лица могу истовремено користити више различитих мера и програма, при чему им Национална служба запошљавања у реализацији пружа оперативну и стручну подршку, организује јавне радове у циљу очувања и унапређења радних способности незапослених особа са инвалидитетом, а ради остваривања одређеног друштвеног интереса.

Подршку запошљавању особа са инвалидитетом служба запошљавања пружа кроз различите програме који се реализују у областима: социјалних, хуманитарних и културних делатности, одржавања, заштите животне средине и природе и одржавања и обнављања јавне инфраструктуре.

Организатор програма запошљавања филијале Пожаревац Пуриша Митровић, каже да је на пројектној активности, Јавним радовима, предвиђено ангажовање 15. лица са инвалидитетом за подручје Браничевског округа које покрива осам општина међу којима је и Жагубица: „ У сарадњи са Службом запошљавања испоставом у Жагубици и локалном управом Национална служба за запошљавање Филијала Пожаревац је за потребе на Јавним радовима у жагубичкој општини ангажовала 6. лица. Особе са инвалидитетом активности спроводе  у Црвеном Крсту где се обављају послови „Помоћ и подршка за све“ и у Расаднику Покрета Горана Жагубица, где се ради на пословима „Зелена и чиста Жагубица“, додаје г – дин Митровић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji