Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Упућена помоћ општини Мајданпек

Zagubica uputila pomoc MajdanpekuЦрвени крст општине Жагубица упутио је хуманитарну помоћ општини Мајданпек, чиме је локало руководство истоимене општине показало солидарност у ванредној ситуацији и разумевање за тешке околностиу којима данима живе грађани суседне нам општине.

4. децембра отпремљено је 1500 литара пијаће воде која је житељима Мајданпека и окoлине тренутно поред осталих потребштина неопходна. Приликом утовара 300 балона воде, Љубиша Јовкић, заменик председника општине Жагубица, истакао је да општина Жагубица саосећа са угроженим становништвом Србије у ванредним околностима па се тако локална управа труди да изађе у сусрет свима којима је помоћ потребна.

„ У овом случају суседној општини Мајданпек потребна је велика помоћ и подршка како би лакше изашли из ситуације у којој се тренутно налазе. Солидарни смо и увек отворени за сваку врсту сарадње када је у питању било каква донација у виду хуманитарне помоћи. Након разговора са председником општине Мајданпек  Дејаном Вагнером и председником скупштине општине Славишом Божиловићем, који смо обавили данас, одлучено је да се ова помоћ коју ћемо отпремити састоји од одређене количине воде која је неопходна у датим условима. Уколико буде било потребе одазваћемо се позивима за помоћ и надаље а исту ћемо упутити у домену својих могућности“, рекао је заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji