Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Уметници Жагубице угостили сликаре из Костолца

ULUH Zagubica domacin umetnicima iz KostolcaУметници Хомоља угостили су у петак, 21. новембра ликовне ствараоце из Костолца. Наиме, у Жагубици је отворена изложба са VI Међународне ликовне колоније „Костолац 2014“, коју посетиоци могу разгледати наредних неколио дана у галерији Удружења ликовних уметника Хомоља. Госте је испред уметника Хомоља поздравио Влада Тодоровић, а потом се обратила и Снежана Милошевић, председник Удружења ликовних стваралаца „Спектар“ из Костолца:

„Сваке године имамо традиционалну ликовну колонију која се одржава у Костолцу на обали Дунава. Дужи низ година сарађујемо са уметницима Жагубице посебно са Драгишом Симеоновићем који своја дела излаже код нас. Надам се даљој сарадњи коју ћемо продубити још више на обострано задовољство“, истакла је г-ђа Милошевић.

Поред слика које су уметници Удружења из Костолца представили у Жагубици, посетиоци су могли чути и предивне песме које су казивали: Славица Станојловић, Биљана Мешић Јанковић, Горан Стевић, Драган Журжевић и Златан Пекић, а на гитари се представио и сликар Кирел Дмитров. Поставку изложбе отворио је председник УЛУХ – а, академски вајар Јанко Лалић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji