Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Креативне радионица у вртићу мотивација су за стицање новог знања

Predskolska ustanova Poletarac ZagubicaУ оквиру годишњег плана рада Предшколске установе „Полетарац“ Жагубица спроводи низ активности, где се деца едукују, уче и развијају своје склоности ка различитим областима. Тако се у жагубичком вртићу организују различите креативне радионице са децом и родитељима по свим групама.

Према речима васпитача припремно – предшколске групе Вање Милутиновић, радионице су јако ефикасне, јер умногоме помажу развоју детета, а у исто време дружење родитеља, деце и васпитача, даје изузетан ефекат у самом раду деце са васпитним особљем.

Милутиновићева истиче да је циљ васпитно – образовног рада у оквиру припремног предшколског програма да допринесе целовитом развоју личности, развоју способности, проширењу искуства, богаћењу сазнања о себи, другима и свету око себе.

Припремни предшколски прогрм се остварује у складу са општим основама система васпитања и образовања  и доприноси физичкој, социјалној, емоционалној и интелектуалној готовости и мотивацији детета за послазак у школу.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji