Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Изложба слика Драгише Симеоновића - Симона у Београду

Izlozba Simona u BeograduУ Галерији "Божидарац 1947" на Народном универзитету  Божидар Аџија у Београду отворена је друга самостална изложба слика Драгише Симеоновића  - Симона. Изложби су присуствовали: испред локалне самоуправе - Душан Милосављевић, помоћник председника општине Жагубица, затим,  уметници, сликари, ликовни критичари, историчари уметности из Београда и љубитељи сликарства.

Инспирисан Врелом Млаве,Симеоновић је насликао и приказао низ уметничких дела која завређују пажњу и сваком посетиоцу откривају нове изгледе и значења.

"Моји утисци су инпресивни. Захвалио бих свима који су издвојили своје време и поделили га вечерас са мном, што ми заиста причињава задовољство", истакао је у разговору за ТВ "Хомоље" Симеоновић.

Симон је до сада био вишеструки учесних многобројних колонија, излагао заједно са другим уметницима, врхунским именима сликарства, а како каже, себи је најбољи критичар.Ипак, најмеродавнији да говоре о његовим делима су ликовни критичари и историчати уметности са којима добро сарађује.

Симон је прву самосталну изложбу имао октобра месеца у Пожаревцу,а поставка 26 експоната у Галерији "Божидарац" у Београду биће отворена за посетиоце наредних 15. дана.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji