Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Усвојен Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету за 2014. годину

17 sednica SO ZagubicaСедница Скупштине општине Жагубица са више од 20. тачака на дневном реду завршена је након двочасовне полемике. Одборници су расправљали о важним питањима и усвојили већину одлука битних за квалитетније и ефектније функционисање локалне управе и осталих важних институција на подручју жагубичке општине. Седницом је председавала Милена Пајић, а присуствовао је 21. одборник.

Заседање Скупштине општине Жагубица, седамнаесто по реду, обележило је:  усвајање Предлога Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету за 2014. годину где се гласало о појединостима и усвајању Одлуке у начелу, иницијатива председника општине Сафета Павловића за промену Статута општине Жагубица, доношење Одлуке о стипендирању ученика и студената са подручја општине, избор заменика председника Скупштине општине где је једногласно изабран Миле Перић из Сувог Дола, као и усвајање Предлога Одлука о доношењу планова генералне регулације одређених насеља.

Дневни ред садржао је и извештај о извршеном надзору над радом и пословањем Дома здравља Жагубица, а одборници су разматрали услове под којима се обавља рад у овој, за грађане значајној установи. Већином гласова одборници су усвојили и Одлуке које су допуњавале дневн ред, а тичу се утврђивања елемената пореза на имовину за територију општине Жагубица и одређивања просечне цене квадратног метра непокретности по зонама  за 2015. годину.

Седница је завршена одборничким питањима где се говорило о значају текућих проблема и њиховом бржем решавању.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji