Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Изабран нови председник Скупштине општине Жагубица

Milena Pajic novoizabrani predsednik SO ZagubicaДана 24. октобра одржана је ванредна VI седница Скупштине општине Жагубица којој је присуствовало 23. одборника. Седница је сазвана по хитном поступку на захтев једне трећине одборника, а разлог је изненадна смрт Небојше Илића који је обављао функцију председника Скупштине општине Жагубица, те је иста почела минутом ћутања.

Присутни су затим, у оквиру прве тачке добили обавештење о престанку мандата Илићу, а Мандатно  - имунитетска комисија која је заседала у паузи седнице потврдила је мандат новом одборнику Милету  Перићу из Сувог Дола, члану Српске напредне странке који је потом положио заклетву. По дневном реду, који  је садржао седам тачака, уследио је избор новог председника Скупштине општине Жагубица. Гласање је обављено на самом заседању, а одлуком 22. одборника на место председника СО Жагубица изабрана је Милена Пајић, дипломирани економиста из Жагубице.

Предлог Концесионог акта за давање концесије ради обављања комуналне делатности сакупљања и транспорта комуналног отпада са подручја општине Жагубица и предлог Одлуке о објављивању Јавног конкурса за давање концесије ради обављања комуналне делатности сакупљања и транспорта комуналног отпада у насељима на територији општине Жагубица усвојени су једногласно, а дискутовало се и о оквирном моделу Јавног уговора о давању концесије ради обављања комуналне делатности сакупљања и транспортовања комуналног отпада са подручја општине Жагубица.

На крају скупштинског заседања,услед одлуке Извршног одбора Српске напредне странке  Oливера Пауљескић, Народни посланик, дала је оставку на место заменика председника СО Жагубица, честитала новоизабраној председници СО Жагубица и пожелела пуно успеха у раду.

 

 

 

 

 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji