Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Општина Жагубица добила нови софтвер и рачунарску опрему

Implementacija projekta Upravljanje imovinom korist za sveУ оквиру пројекта "Управљање имовином-корист за све" град Пожаревац као координатор са партнерима, добио је софтвер и рачунарску опрему за управљање јавном имовином . Поред осталих општина Браничевског округа, партнер на пројекту је и општина Жагубица која је такође кокурисала за нови аутодеск софтвер у циљу унапређења рада и ефикаснијег функционисања органа локалне управе који би у значајној мери олакшао ажурирање базе података. Конзорцијум који је испоручио софтвер и исти инсталирао сачињавају Компанија ОСА - рачунарски инжињеринг Београд и Топогис Београд. Инсталацијом система добија се јединствен систем који ће омогућити прикупљање и чување података о имовини која је у јавном власништву .

"После успешно обављене обуке за аутодеск софтвер у Пожаревцу која је обављена у оквиру наведеног пројекта, на адресу општине Жагубица пристигао је софтвер са комплетном опремом и могу да истакнем да је ово јако значајан дан за локалну управу, јер смо добили нешто сто је заиста вредно и што ће нам у пуној мери олакшати посао. Данас је вршена имплементација система за управљање имовином, активности на пројекту се наставњају, а рок за завршетак истог је 15. фебруар 2015.",рекла је координатор пројекта испред општине Жагубица Звезданка Васиљевић.

С обзиром на компоненте, биће омогућен визуелни приказ објеката у јавном власништву, како локалној самоуправи, тако и становништву, потенцијалним инвеститорима и другим заинтресованим странама. На овај начин објединиће и подаци који су од интереса како локалној самоуправи, тако и јавним предузећима која такође учествују у овом пројекту. Подсећамо да је Донатор пројекта „Управљање имовином-корист за све“ Делегација Европске уније кроз “грант шему” програма Еxchаngе 4, који спроводи Стална конференција градова и општина.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji