Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Школа "Моша Пијаде" обележила Дечију недељу

Decija nedelja - OS Zagubica 2014У оквиру Дечје недеље Oсновна школа "Моша Пијаде" Жагубица организовала је низ активности које ће допринети остваривању новог знања ученика, побољшању понашања и васпитања и њиховом интелектуалном развоју.

"Мостови међу генерацијама", био је мото организовања догађаја у петак 09. октобра, где су ученици и старије генерације размењивали стваралачка искуства, кроз поезију и музику. У циљу развијања солидарности према старима и поштовања њиховог животног искуства, као и пружања подршке новим генерацијама родитеља, деца и млади сусрели су се у Дому културе и лепо се дружили. Гордана Томић, наставник у пензији, прочитала је посетиоцима и младима неколико интресантних, поучних песама, а омладински бенд ученика Техничке школе презентовао је старије песме из свог репертоара које се и данас радо слушају.

Организовани сусрет са старијом популацијом становништвау локалној заједници посебно у мањим срединама, има добар ефекат који се и овога пута показао као квалитетан допринос развоју личности деце и младих. Иначе, поред дешавања у сали Дома културе, основци жагубичке школе су на платоу испред дома изложили радове које су својеручно направили у оквиру слободних активности које су такође организоване у оквиру Дечје недеље.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji