Општина Жагубица

Унапређени услови школовања у Милановцу

Skola u Milanovcu dobila projektorЛокална сампуправа општине Жагубица поклонила је Основној школи "Јован Шербановић" Крепољин, тачније, издвојеном одељењу у Милановцу, видео пројектор у циљу унапређења наставе. Мотив је да се деци омогући квалитетније образовање и ефектније стицање знања. Пројектор је учитељу Марку Михајловићу уручио Горан Милинковић, директор матичне школе "Јован Шербановић, који је захвалио локалном руководству на поклону рекавши да увек имају разумевања како за школе и просвету, тако и за решавање других питања. Такође је ученицима пожелео пуно успеха у раду и остварењу свих планираних активности за текућу школску годину.

За коју ће намену бити опредељен пројектор и који је значај саме донације за школу образложио је учитељ Михајловић: "Циљ је да се деци помогне у учењу, да им буде занимљивије, а из свега ће проистећи квалитетан рад и веће залагање ученика јер ће визуелно имати слику како поједине ствари изгедају на екрану. Значај донације је велики, мени лично ће олакшати рад, а деци омогућити брже савладавање знања. Онолико колико улажемо у образовање толико смо и богати, стога велику захвалност исказујем локалној самоуправи и директору школе на бризи и помоћи."

У издвојеном одељењу у селу Милановац, наставу похађа укупно 18. ученика од првог до четвртог разреда који су распоређени у два одељења, и 13. предшколаца припадајућег одељења Предшколске установе "Полетарац" Жагубица.


Arhiva

Main Menu