Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Дечија недеља обележена у Лазници

Decija nedelja u Laznici 2014Обилазак цркве  Светог Георгија у Лазници била је један од садржаја која прати Дечију недељу у селу Лазница. Цркву су у два наврата обишли Основци школе "Јован Шербановић". Прво ученици од петог до осмог, а потом и млађи од првог до четвртог разреда .

"Ми смо са ученицима данас у посети цркви са циљем да деца науче основне ствари о храму у месту Лазница и ближе се упознају са историјом постојања. Несебична љубав коју једни према другима треба да развијамо рађа се управо у цркви, јер је то место које треба да нас обједини и сакупи. Данас плетемо венчиће које ће ученици делити мештанима, грађанима и комшијама, чиме ћемо симболично да представимо љубав једни према другима", истакла је вероучитељица Иванка Станковић.

Директор школе Станиша Зрнкаревић напомиње да Дечија недеља видљиво указује на важна питања и истиче потребу даљег развоја, савременог система за промоцију и заштитудечијих права. У том циљу је недеља од 06. до 12. октобра, попуњена различитим активностима, од којих Зрнкаревић издваја пријем првака у Дечији Савез, састанак ученичког парламента и традиционалне игре које се сваке године одржавају последњег радног дана у недељи.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji