Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Дечија недеља обележена у Крепољину

Decija nedelja u KrepoljinuБројне активности у оквиру Дечије недеље одржавају се у Основној школи "Јован Шербановић" у Крепољину. Ове године програм је нешто богатији у односу на прошлу, али се надају да ће свака година која долази бити садржајнија и боље организована. У овој школи је у уторак, 07. октобра, организован маскембал укључујући и припадајућа издвојена одељења са подручја Доње реке.

Посебно одушевљење посетилаца изазвао је дечији вашар који су ученици од петог до осмог разреда припремили са наставним особљем. Разноврсне слане и слатке ђаконије могле су се купити на вашару, а деца су их са радошћу продавала и делила са другарима.

Слађана Агатоновић, професор разредне наставе у образовној установи "Јован Шербановић" у Крепољину истиче: "Пријем првака у Дечији Савез је активност коју ћемо реализовати у четвртак. Потом ће уследити сађење дрвета генерације, а након тога сликање по асфалту. Мислим да је дечији вашар који сте данас посетили, јако добро организован. Представља шаренило, и деца су се башактивирала и укључила у поставку истог што нам је и био циљ."

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji