Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Карате мајстор из Јапана посетио општину Жагубица

Shuhei Tsukada posetio ZagubicuЈедан од највећих мајстора традиционалног каратеа, древне борилачке вештине сенсеи Тsukada Shuhei, носилац црног појаса, 7. дан, Јапанске Карате Асоцијације посетио је општину Жагубица где су га дочекали председник општине Сафет Павловић и заменик председника Љубиша Јовкић.

У разговору у кабинету председника општине било је речи о развоју карате спорта, за који су према речима тренера КК "Пантери" Жељка Филиповића, заинтересовни млади у Жагубице и шире, као и о искуству велемајстора Tsukade, који улаже велики труд да свима који су заитересовани покаже финесе, олакша тренинге и само вежбање учини квалитетнијим и ефикаснијим.

Tsuhada борави у Србији већ неколико дана, а посета Жагубици била је и прилика да се чланови Kарате клуба  "Пантери" сретну са врхунским спортистом и на једночасовном тренингу науче и виде како вежба и ради нoсилац црног појаса 7. дан.

Tsuhada  је рођен 18. јуна 1949. године у Амори у Јапану. Дo 26. године живео је и тренирао карате у Јка Хомбо Дојов. Након тога одлази у Лос Анђелес где наставља изучавање каратеа са Хидетаком Нишијамом. Пет година касније прелази у Мексико Сити и прихвата улогу главног инструктора ЈКА. Тренутно живи и ради у Ванкуверу у Канади. О посети Жагубици каже:"Инпресиониран сам оним што сам видео у Србији, Јако кратко боравим овде тако да не могу да стекнем прави утисак о земљи Србији и вашем крају. Леп је предео јер је планински и то ми се свиђа. Дошао сам са идејом и жељом да помогнем свима који воле карате вештине и срећан сам што могу знање које имам да пренесем на млађе генерације које желе да напредују", истакао је Сенсеи Тsukada Shuhei 7. dan, ЈКА.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji