Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Дружење са песником пред почетак дечје недеље

Decija nedelja 2014 ZagubicaОве године Дечја недеља посвећује посебну пажњу оснаживању породице и подстицању климе за остваривање права сваког детета да одраста у породичном окружењу.Стога ће се Програм активности у 2014. години у Србији одвијати под мотом: "СВАКО ДЕТЕ СРЕЋНОГ ЛИЦА ЧУВА ЈЕДНА ПОРОДИЦА".

У склопу активностиДечје недеље Oсновна школа "Моша Пијаде" организовала је "дружење са песником" за основце.У Дому културе у Жагубици занимљиве приче представио књижевник Урош Петровић из Београда.

Обележавање Дечје недеље има дугу традицију, указује на важна питања и истиче потребу даљег развоја,савременог националног система за промоцију и заштиту дечијих права.     Ове године у реализацији Програма активности за време трајања Дечје недеље сви актери даће допринос остваривању права детета да одраста у породичном окружењу: биолошким, усвојитељским, старатељским и хранитељским породицама. Програм активности Дечје недеље чини низ активности на републичком и локалном нивоу, уз пуно учешће деце и младих.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji