Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

ФK "Рудар" Крепољин победик финалне Oпштинске КУП утакмице

FK Rudar Krepoljin Финална фудбалска Куп утакмица Oпштинског Савеза општине Жагубица која се традиционално игра сваке године у част обележавања Дана општине, одиграна је на стадиону фубалског клуба "Хомољац" у уторак, 23. септембра. Квалитетан фудбал гледали су многобројини љубитељи и познаваоци овог спорта, а надметање два врсна фудбалска клуба протекло је фер и коректно. Састали су се ФК "Полет" из Сувог Дола и ФК "Рудар" из Крепољина, а резултат је 1:0 у корист фудбалског клуба "Рудар". Утиске је на крају меча са екипом телевизије "Хомоље" поделио Љубиша Јовкић, заменик председника општине Жагубица:

"Оба фудбалска клуба која учествују у такмичењима Браничевске Окружне лиге,  приредила су фер борбу каква и приличи финалу КУПА. Екипе су прилично уједначене по квалитету, али је данас за нијансу Рудар био бољи па је стога и победио голом разлике. Овим смо завршили Куп такмичење за 2014. годину које је било најмасовније до сада, с обзиром да се Општинска лига проширила и броји више клубова него ранијих година, а то значи да фудбал добија све већи значај. Сматрам да су људи који воде фудбал и клубове у нашој општини ентузијасти који доста времена посвећују овој области и резултати су видљиви на терену", рекао је Јовкић.

Победничка екипа "Рудар" Крепољин заслужено је однела победнички пехар који ће остати као успомена на финале Општинске Куп утакмице 2014. године.

Дејан Тошић, председник Општинског Фудбалског Савеза честитао је свим фудбалерима на учешћу и лепој утакмици коју су приредили гледаоцима и пожелео пуно успеха у наредним утакмицама у оквиру такмичења у сезони 2014 - 2015. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji