Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана 38. седница Општинског већа

Odryana 38 sednica Opstinskog vecaЧланови Oпштинског већа општине Жагубица одржали су 38. седницу већа у среду 24. септембра на којој су разматрали укупно 10. тачака колико је са допунама садржао Дневни ред. Све тачке усвојене су једногласно, а на наредној седници СО одборници ће разматрати трећу и десету тачку, а то су Иницијатива за измену Статута општине Жагубица и Предлог докумената у вези концесионог акта.

Поред тема о којима ће дискутовати одборници на наредној сеници СО, већници су уз размену мишљења, донели одлуке о усвајању предлога Правилника о измени и допуни правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних места у општинској управи општине Жагубица, Предлога Одлуке о додели признања поводом  Дана општине Жагубица као и захтева ЈКП "Белосавац" Жагубица о давању сагласности на цену смећа где је предложена минимална цена ових услуга за Јавна предузећа, кориснике буџета, док ће за грађане цена услуга остати иста. Сви чланови већа подржали су Понуду израде процене угроженосто од елементарних непогода и других несрећа, израду плана заштите и спасавања у ванредним ситуацијама и Захтев ЈП Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица за давање сагласности на План зимске службе за одржавање локалних путева.

На 38. сеници већа општине Жагубица нашао се и Захтев Удружења ратника 1912 - 1920 Мало Црниће за финансијску помоћ. Захтев је подржан једногласно, а општина Жагубица упутиће новчану помоћ сходно могућностима.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji