Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Додељен пехар победничком клубу "Борац" Вуковац за сезону 2013 - 2014

fk Borac - Vukovac dobio peharЈесењи део фудбалског првенства у оквиру Oпштинске фудбалске лиге 2014 - 2015. године почео је у суботу, 06. септембра, а током протеклог викенда одиграно је пет утакмица. Пре почетка прве првенствене утакмице у Вуковцу, где су се састали ФК "Борац" Вуковац и ФК "Звезда" Изварица, пехар је додељен победничком клубу "Борац" Вуковац за такмичарску сезону 2013 - 2014.

Испред извршног одбора Фудбалског Савеза општине Жагубица фудбалере је поздравио Дејан Тошић, председник Фудбалског Савеза општине Жагубица,  који је свим екипама пожелео пуно успеха и истакао да ће у овој сезони Општинска лига бројати 11. клубова што је за сваку похвалу, како Фудбалског Савеза тако и саме општине Жагубица.

"Први пут се после 15 - так година десило да Општинска лига броји 11. клубова, што је и потврђено на пленуму представника фудбалских клубова општине који смо одржали синоћ. Желим да играте добар фудбал, а најбољи на терену оствариће и најбоље резултате тј. прво место. Желим вам успешну сезону и квалитетну игру", рекао је Тошић.

Утакмица између фудбалских клубова "Борац" Вуковац и "Звезда" Изварица завршена је резултатом 5:2.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji