Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана V седница СО Жагубица по хитном поступку

5 sednica SOZ po hitnom postupkuУ Жагубици је 02. септембра одржана пета седница Скупштине општине Жагубица по хитном поступку на чијем је Дневном реду било три тачке за које су одборници могли да гласају. Седници је присуствовало 22. одборника, а по завршетку исте закључак је изнео Небојша Илић, председник СО Жагубица:"Ово је пета седница СО Жагубица сазвана по хитном поступку на захтев овлашћеног предлагача Oпштинског већа општине Жагубица. Имали смо три тачке Дневног реда и то: Предлог решења о именовању в.д директора Културно - просветног центра "Јован Шербановић" Жагубица, Извештај о раду центра за Социјални рад за општине Петровац на Млави и Жагубица и трећа тачка - План рада исте установе за две поменуте општине за 2014. Годину."

За директора Културно - просветног центра "Јован Шербановић" Жагубица од стране одборника, једногласно је именован Драган Зарић, досадашњи вршилац дужности из Жагубице на период од шест месеци, а друга и трећа тачка су такође усвојене већином гласова, чиме ће бити омогућено даље несметано функционисање и рад  установе Центра за социјални рад.

Седници нису присуствовали представници опозиције, а разлози су непознати јер ниједан одборник није оправдао свој изостанак.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji