Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Активности у Месној заједници "Врело" Милановац

Mesna zajednica MilanovacМесна заједницa "Врело" Милановац, труди се да препозна и схвати потребе својих мештана,решавајући им свакодневне проблеме на што ефикаснији начин, с циљем повећања квалитета живота. Велимир Мијаиловић, потпредседник Савета Месне заједнице "Врело" најавио је више радова које месна заједница планира да спроведе у дело, а неке активности су већ увелико у току. Већина послова се, како каже, обавља уз помоћ локалне самоуправе општине Жагубица:

"Управо смо завршили асфалтирање улице у центру села која је била у веома лошем стању. Предстоје нам радови на путу дужине око 1800 метара где ћемо урадити насипавање крупним материјалом и где ће такође помоћи локална самоуправа општине Жагубица. Радимо на уређењу просторије за пензионере где се очекује постављање иберцуга и плочица за дан, два. У току је израда документације за израду моста код игралишта, а овај посао ће ићи преко Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица. Приоритет изнад свега је водоснабдевање мештана села Милановац, а решавање овог проблема је већ почело израдом пројектне документације, а потом ће уследити и конкретни радови како би мештани добили здраву и исправну воду за пиће за коју су врло често ускраћени поготову у летњем периоду. Добро сарађујемо са локалном управом и председником Сафетом Павловићем. Одрађено је доста посла, а очекујемо да до краја године све планирано реализујемо. Предстоји још много радова да би се боље живело али треба доста и времена и новца“, истиче потпредседник Савета Месне заједнице "Врело" Милановац Велимир Мијајловић.

Уз подршку локалног руководства општине Жагубица у најскорије време биће реализовани приоритети од којих је најбитније водоснабдевање.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji