Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Фудбалском клубу "Рудар" Крепољин додељена спортска одећа

FK Rudaru dodeljena sportska opremaПројектом "За лепши живот Крепољина", Mесна заједница "Горњак"Крепољин конкурисала је кодМинистарства за регионални развој Републике Србије у циљу опредељења средстава за уређење просторија за потребе Културно - уметничког друштва  и активна спортска друштва у овој месној заједници, а то су стонотениски и фудбалски клуб "Рудар".

Просторије Дома културе у Крепољину сређене су почетком године, изведени су груби грађевински радови, уређени зидови, подови и постављена нова расвета. Пројектом је такође предвиђено да учешће Месне заједнице буде у донацији спортске опреме за поменута друштва, тако је фудбалски клуб "Рудар" добио опрему у вредности од 100 000 динара која се огледа у спортској одећи за све играче. Поклон фудбалерима "Рудара" уручио је Предраг Ивковић,  председник Месне заједнице "Горњак" Крепољин на почетку фудбалске сезоне.

Спортска одећа која је додељена фудбалском клубу "Рудар" врло је значајна на почетку јесењег дела првенства које је почело у недељу 17. августа. Прва првенствена утакмица одиграна је на фудбалском игралишту  у Крепољину где су се састали ФК "Трговачки" Петровац и ФК "Рудар" Крепољин. Утакмица је одиграна коректно, а коначан резултат је 4 : 2 у корист фудбалера из Крепољина.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji