Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана 36. седница општинског већа

logoУ Жагубици је одржана 36. редовна седница општинског већа, а чланови истог дискутовали су о дневном реду који је са допунама садржао 50. тачака.  Од свих усвојених, на наредној седници  СО Жагубица биће разматране две теме: Предлог Управног одбора Културно - просветног центра "Јован Шербановић" Жагубица о именовању вршиоца дужности директора предузећа и Правилник о начину управљања дугом општине Жагубица.

Већници су једногласно донели одлуку о усвајању Предлога стратегија за управљање и процену ризика, Правилника о финансијском управљању и контроли и Предлога правилника о процедури за припрему и достављање предлога финансијских планова корисника средстава буџета локалне власти. Чланови већа су се такође упознали и са битним извештајима који се тичу процена штете од елементарних непогода и извршеном редовном инспекцијском надзору општинске управе а прецизирано је да ће сви захтеви суграђана општине Жагубица за финансијску и новчану помоћ бити прослеђени на разматрање надлежним институцијама. Дневни ред допуњен је предлозима правилника о пружању услуга "Помоћ у кући", предлогом одлука о утврђивању критеријума за учешће у цени услуге социјалне зашите "Помоћ у кући", Предлогом одлуке о утврђивању економске цене услуге за исто и Одлуком о давању дела просторија Дома културе Асоцијацији за развој општине Жагубица на коришћење. Ове тачке су такође усвојене једногласно.

Седница Жагубичког општинског већа завршена је текућим питањима која су садржала мишљења и сугестије у циљу ефикаснијег рада Месних заједница са чијим ће представницима председник општине Жагубица Сафет Павловић, наредних дана одржати састанак.

 

 

 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji