Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршен Светоилијски турнир у малом фудбалу "Жагубица 2014"

Turnir u malom fudbalu Žagubica 2014Светоилијски турнир у малом фудбалу "Жагубица 2014" одржан је у периоду од 22.јула до 01. августа. Такмичење је одржано под покровитељством општине Жагубица, месне заједнице "Врело" и фудбалског Савеза Жагубица. Одиграно је укупно 26. утакмица у сениорској конкуренцији и 16. утакмица у категорији пионира.

Томислав Милојевић, један од организатора турнира и председник такмичарко - дисциплинске комисије, каже да је десетодневно спортско надметање пратила добра посећеност, екипе су биле орне за такмичења која су завршена фер и коректно без проблема: "У целокупном пласману пионирске и сениорске конкуренције победила је екипа "Хомољац оранж - ауто" из Жагубице. Надам се да ће и наредне године турнир бити организован и посећен и да ћемо на задовољство свих грађана одржати традицију која траје већ 15. година", наводи Милојевић.

Тренер екипа пионира такмичара, Зоран Срејић прецизираоје да су све екипе у категорији пионира играле добро: "За ових 10 дана видели смо 80 деце која воле фудбал, а показали су и завидне резултате. Ове године се за учешће пријавио највећи број деце од постојања турнира, што је велики успех и потврда да само такмичење из године у годину добија на значају".

 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji