Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Припрема улице Николе Пашића за асфалтирање у Лазници

Radovi na kanaliyaciji u LazniciПроцес припреме и спремања подлоге за асфалтирање улица по насељима општине Жагубица подразумева и послове на изради кишне и фекалне канализације. У току су радови на реконструкцији улице Николе Пашића у Лазници на изради колектора са прикључцима, где мештани имају великих проблема са изливањем како фекалних, тако и вода од атмосферских падавина. Инвеститор радова је Дирекција за изградњу општине Жагубица као корисник локалног буџета, а укупна вредност радова је око 7,5 милиона динара.

Радови у овој улици представљају почетни корак на решавању дугогодишњег проблема који имају мештани највећег села у жагубичкој општини. Улица Николе Пашића је једна од најгушће насељених, јер у истој живи око 50 домаћинстава.

По речима директора Дирекције, улица поседује велики број инфраструктурних водова тако да су услови за рад отежани јер се већи део ископа обавља ручно: "Израдом колектора са прикључцима, становницима ове улице биће омогућен бољи одвод канализације и вода које се сливају са виших  брда, а комплетне активности на сређивању ове улице биће окончани половином октобра месеца када се очекује финална фаза асфалтирања", наводи Владан Мошић, директор Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji