Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Почетак припрема за предстојећу сезону - ФК „Хомољац“

Pocetak priprema FK Homoljac ZagubicaФудбалски клуб "Хомољац" Жагубица, започео је припреме за предстојећу фудбалску сезону која ће према најавама почети за месец дана. Првом тренингу присуствовало је  22. играча, а нови тренер "Хомољца" у предстојећој сезони биће Владимир Симеоновић. Тренинг  који је одржан на стадиону "Хомољца", окупио је незнатан број заљубљеника  у фудбал међу којима и представнике ужег руководства општине Жагубица. Међу 16.клубова колико ће се такмичити у Зонској лиги "Дунав", фудбалери жагубичког клуба потрудиће се да у "фудбалској јесени" одрже форму и покажу спремност за нове изазове који су и највеће мерило успеха.

"Нова сезона 2014 - 2015 донеће и нова ангажовања у смислу боље организације и ефектнијих тренинга како бисмо побољшали резултате и комплетан пласман. Довели смо новог тренера, нове играче. Од стране општинског руководства наишли смо на разумевање, што ће надамо се допринети квалитетнијем фудбалу и подизању нивоа самог такмичења. Желимо да вратимо публику на терен и то је основни мотив играча у постизању добрих резултата ", наводи председник "Хомољца" Данко Јовкић.                                               

Генерални секретар ФК "Хомољац" Томислав Милојевић, истакао је да ће општина, као и до сада пружати подршку свим спортским колективима јер је спорт област у којој млади могу да остваре свој идентитет: "Општина Жагубица помаже како фудбалском клубу "Хомољац" тако и другим колективима и спортским друштвима, а све са мотивом популаризације и развоја спорта. Акценат ће у наредном периоду бити стављен на окупљање што већег броја младих у спортска уружења и клубове у општини Жагубица."

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji