Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Асфалтиран део регионалног пута 2А 161 кроз насеље Жагубица

Asfaltiranje Regionalngop puta 2А 161 kroy naselje ZagubicaАсфалтирање регионалног пута 2А 161, кроз насеље Жагубица, на путном правцу Жагубица – Бор, у дужини од 250 метара, завршено је у петак - 18. јула. Сређивање ове деонице и комплетно пресвлачење асфалтном масом вредно је 1,7 милиона динара, а представља значајан корак у циљу безбеднијег саобраћаја и побољшања путне инфраструктуре у општини Жагубица.

Биљана Перкић, шеф пункта радне јединице Жагубица наводи да је инвеститор ових радова Републичка дирекција Јавног предузећа "Путеви Србије" Београд, а извођач предузеће "Штрабаг".

"Поред радова у Жагубици радници "Штрабаг - а" ангажовани су и по насељима где је то потребно, па су тако пре извесног времена "путари" били на терену у Крупаји где је санирано клизиште у дужини од 65 метара и тиме решен горући проблем. Такође су асфалтиране и деонице пута кроз насеља Крепољин и Селиште", истиче шеф пункта Жагубица.

Активности и радови који се обављају на путној мрежи, или на појединим деоницама пута, имају циљ да се очува, обнови и побољша техничко стање јавних путева, путних објеката и саобраћајне сигнализације. Новим асфалтом који је урађен у улици 25. септембра, омогућен је лепши прилаз основној школи и ценру насеља Жагубица из правца Бора.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji