Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршен турнир у малом фудбалу Осаница 2014

zavrsen turnir u malom fudbalu - Osanica 2014Пертовдански турнир у малом фудбалу у Осаници успешно је завршен и ове године закључено је по завршетку истог.

Финално вече је окупило доста посетилаца којих је било и током трајања турнира протеклих десет дана. Утакмице су последње финалне вечери помно пратили и представници локалне самоуправе општине Жагубица на челу са председником општине Жагубица Сафетом Павловићем.

Владимир Симеоновић, члан организационог одбора турнира каже да се такмичило укупно  16 екипа сениора и пет екипа кадета.

"Прво место у категорији сениора освојила је екипа "Фарма Балановић", друга позиција припала је Месној заједници из Осанице, а трећа екипи "Мењачница врабац". Посета је била задовољавајућа, присуство екипа и квалитет фудбала који је приказан је на високом нивоу, што у правом смислу речи служи сврси, а то је промоција фудбала и спорта у општини Жагубица. Захваљујем општини и свима који су помогли да турнир у потпуности успе", издваја Симеоновић.

Најбољим екипама турнира  награде и пехаре  уручили су председник општине Жагубица, Сафет Павловић и Народни посланик Оливера Пауљескић.

Генерално посматрано турнир "Осаница 2014" оправдао је очекивања и протекаојеу пријатној, фер и спортској атмосфери.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji