Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршен турнир у малом фудбалу "Лазница 2014"

Lavrsen turnir u malom fudbali - Laznica 2014Традиционални турнир у малом фудбалу "Лазница 2014", протекао је ове године у доброј атмосфери. Организатори су били Месна заједница "Јединство"  Лазница и омладина села.

У спортској дисциплини "мали фудбал" ове године надметале су се екипе пионирске и сениорске конкуренције, а финално вече, на дан вашара - 07. јула, окупило је велики број посетилаца, љубитеља фудбала.

Зоран Перић, испред организатора, наводи да је ово један од најстаријих турнира у Хомољу и додаје:"Укупно је било седам екипа пионира и осам екипа сениора. Прво место код пионира заузелa је екипа "Хаски"из Вуковца, а код сениора екипа МЗ "Победа" Осаница. Посебно захваљујем људима добре воље који су имали добру вољу да помогну у организацији спортског такмичења који је постао традиција."

За најбољег играча код пионира проглашен је Давид Стојићевић, а код сениора Марко Перић. Најбољи голман лазничког турнира је Александар Керић, а најефикаснији стрелац сениорске конкуренције Горан Перић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji