Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Решен вишедеценијски проблем мештана Селишта - водоснабдевање

Vodovod u SelistuУ склопу активности на поправци, доградњи и изградњи нових система за водоснабдевањe, 07. јула започети су радови на доградњи водоводног постројења за насеље Селиште. Након дугогодишњег истраживања и анализа које су урађене становници овог села ће коначно добити здраву и исправну пијаћу воду. По завршетку текућих радова капацитет воде  биће око 3 литара у секунди, што ће бити више него довољно за квалитетно и редовно водоснабдевање пијаћом водом.

Изградњи водоводног система у Селишту предходио је низ активности од којих су битније измештање дела пута који води према каптажи са изградњом два моста, каже председник МЗ Селиште Дамир Гочић и издваја: "Вредност ових радова је око 6 милиона динара. У сарадњи са локалном самоуправом која радове финансира износом од око 4 милиона и партиципацијом мештана која износи око 2 милиона динарa, решили смо вишедеценијски проблем  мештана. Овом приликом захваљујем локалном руководству и председнику општине Сафету Павловићу на свесрдној помоћи и сарадњи", наводи Гочић.

Селиште је 10. јула обишао и председник општине Жагубица са тимом који је ангажован на спровођењу овог посла и од стране извођача радова ЈКП "Белосавац" ближе се упознао са конфигурацијом терена где је започета изградња нове каптаже и информисао се о појединостима значајним за боље функционисање водоводног система.

Циљ локалне самоуправе је да се у свим насељима обезбеди стабилније и боље снабдевање мештана водом, јер свако ново улагање у насеља целе општине  Жагубица значи сигурност за локално становништво. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji