Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Грађевинска сезона у пуном јеку

Asfaltiranje ulica u SelistuУ општини Жагубица започете су конкретне активности на сређивању саобраћајница, локалних путева и улица по насељима. Обављају се припреме за асфалтирање на  неколико локација, пресвлачење и комплетно асфалтирање делова који су проблематични. Актуелне радове у насељу Селиште обишао је и председник општине Жагубица Сафет Павловић са сарадницима, коме су мештани приликом разговора изразили велику захвалност на ангажовању и асфалтирању деонице пута која је до сада била посута ризлом и врло често ископана од кише.

Директор Дирекције за изградњу и развој, Владан Мошић, каже да је део посла, крпљење ударних рупа у већини села одрађен, а предстоји наставак радова на осталим планираним локацијама.

"Ако говоримо о нивоу целе општине Жагубица, радове ћемо у овој сезони изводити на многобројним локацијама, а њихова вредност је више од 20 милиона динара. То представља тренд започет у последљих пар година и надамо се да ћемо у наредном периоду број неасфалтираних улица свести на минимум. Надам се и даље доброј сарадњи са мештанима који учествују у партиципацији и истичем изузетну сарадњу Дирекције и локалне самоуправе", издваја Мошић.

Према његовим речима, уколико временски услови буду дозволили, планирани послови за ову годину биће завршени на време. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji