Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Mини бусеви за потребе удружења и клубова

Mini busevi za potrebe udruzenja i klubovaРуководство жагубичке општине у великој мери помаже свим грађанима, предузећима и удружењима у решавању битних проблема. Врло често неки од њих представљају и потребе превоза. С тим у вези, општинска управа издвојила је средства за куповину два нова возила која ће се користити у ове сврхе, а то су мини бус - марке опел - мовано 2,3 д са 17 места и путничко возило опел  - виваро комби са 9 седишта. Продавац истих је предузеће "Интер ауто - траде " ДОО Чачак.

Начелник Oпштинске управе општине Жагубица Животије Илић, наводи да је за куповину издвојено око 6,5 милиона динара и додаје да је локална самоуправа упркос тешкој финансијској ситуацији изнашла могућност да обезбеди нова возила за потребе општине у целости, понајвише захваљујући ангажовању и вољи председника општине Сафета Павловића.

"Возила ће се користити наменски за потребе превоза деце предшколског узраста околних насеља, чланова КУД -ова, фудбалера и других корисника у зависности од потреба које се буду јавиле у наредном периоду", каже начелник Општинске управе Животије Илић.

За општину Жагубица куповина два нова намеска возила представља велики корак зарад бољег функционисања свих корисника, предузећа и установа Жагубице и Крепољина са околином. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji