Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Започето уређење Старог Дома у Жагубици

Pocetak radova na starom Domu u ZagubiciЗграда старог Дома културе у Жагубици део јекултурне баштине општине Жагубица и представља богато културно наслеђе. Вођена чињеницом да ово старо здање треба заштити, сачувати и обновити, локална самоуправа истоимене општине знатан део новца из буџета определила је за реконструкцију и уређење унутрашњости и спољашњости објекта који је некада мештанима био једино место за окупљање и забаву. Радови започети пре неколико дана изводе се по плану, а у исто се уверио и Сафет Павловић, први човек општине Жагубица који је 09. јула са сарадницима био на лицу места.

"Све што је обећано грађанима општине Жагубица у изборној кампањи полако се реализује. Упркос тешкој финансијској ситуацији локална самоуправа улаже напоре да све обећано уради и испуни. Извођач радова за реконструкцију Старог дома је изабран и исти су започети, а ускоро следе радови у насељима Суви До и Крепољин. Очекује нас расписивање Јавне набавке за извођаче радова па ћемо након тога кренути са пословима. Циљ је да грађевине које су наслеђене у катастрофалном стању доведемо до нивоа да наши грађани могу у потпуности да их користе за разна дешавања", истиче председник општине Жагубица Сафет Павловић.

Сређивање Старог дома културе представља велику инвестицију са добрим циљем, а то је:  лепши живота грађана општине Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji