Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршен пролећни део првенства у фудбалу

1OFK Homoljac ZagubicaРуководство Фудбалског Савеза општине Жагубица сумира утиске након завршеног пролећног дела првенства за такмичарску 2013 - 2014. годину.  Наиме, 15. јуна одигране су и последње утакмице чиме је окончано такмичење у свим фудбалским нивоима где се надмећу играчи клубова са територије општине Жагубица.

Дејан Тошић, председник Фудбалског Савеза општине Жагубица каже да је задовољан пласманом клубова у сезони која је завршена, а оно што даље предстоји, јесу припреме за многобројне активности које ће допринети бољем пласману и ефикаснијим резултатима у следећој такмичарској сезони.

"Фудбалски клуб "Хомољац" такмичи се у зонском степену група "Дунав" где је  у такмичарској години заузео седмо место. У окружном степену такмичења имамо два клуба: из Сувог Дола и Крепољина који су заузели трећу и четврту позицију. У Општинској Фудбалској лиги, која броји девет екипа, најбоље се рангирао фудбалски клуб "Борац" из Вуковца. Међутим, након одигране бараж уткамице где се екипа "Борца" састала са екипом БСК -а из Божевца и изгубила резултатом 1:4, није стекла услов да се такмичи у вишем рангу такмичења", наводи председник Општинског Фудбалског Савеза Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji