Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Црвеном крсту Жагубица допремљена помоћ за социјално - угрожене

Socijalna pomoc opstini ZagubicaВлада Републике Србије и Министарство рада и социјалне политике у сарадњи са црвеним крстом Србије, сваке године донирају помоћ у виду пакета хране и средстава за хигијену социјално угроженим породицама у Србији. Помоћ се опредељује првенствено неразвијеним општинама друге, треће и четврте групе, које немају народну кухињу и могућност да се најсиромашнијима пружи услуга бесплатног оброка. Једна од таквих је и општина Жагубица која већ пету годину за редом добија помоћ ове врсте, a која се преко Црвеног Крста Жагубица даље распоређује по приоритетима угрожености социјале.

Секретар Црвеног крста Жагубица Дејан Николић, каже да је помоћ опредељена за око 300 домаћинстава општине Жагубица. Пакети ће се делити по списковима који већ постоје, али ће се урадити провера истих у циљу потпуније информације о новим појединцима којима је социјална помоћ потребна.

Током расподеле која ће уследити по насељима, породице чије се домаћинство састоји од четири члана, добиће један пакет, а на породицу која броји више од четири особе биће опредељена по два пакета хуманитарне помоћи.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji