Општина Жагубица

Симболично обележени "Спасовдански сусрети" у Крепољину

Simbolicno odrzani 15 jubilarni Spasovdanski susreti u KrepoljinuМанифестација "Спасовдански сусрети" у Крепољину, има дугу традицију и као таква опстаје већ годинама уназад. Окупља бројне учеснике из земље и иностранства у циљу дружења, забаве и очувања квалитетног народног стваралаштва. Одржава се у Крепољину од 2000. године, а из године у годину, квалитет и посећеност се повећава захваљујући ентузијазму чланова КУД-а "Младост" и људима који се несебично ангажују у организацији.

Ове године 15. Јубиларни "Сусрети" у Крепољину нису одржани услед елементарних непогода које су задесиле Србију, али није изостало ни симболично обележавање овог,  за насеље Крепољин, значајног датума. Наиме, организовано је окупљање чланова крепољинског фолклора, дугогодишњих спонзора манифестације и осталих заслужних људи за организацију исте.

Обележавање 15. "Спасовданских сусрета" ове године протекло је скромно, а организатори се надају да ће наредне године Крепољин бити добар домаћин на манифестацији по којој је и препознатљив широм земље и иностранства.


Arhiva

Main Menu