Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Успешно завршена школска година у основној школи у Лазници

Zavrseno drugo polugodiste u O.S LaznicaУченици Oсновне школе "Јован Шербановић" Лазница одржали су приредбу поводом завршетка другог полугодишта школске 2013/2014. Игром, песмом и глумом представили су знање стечено на часовима допунских секција и лепим наступима потврдили да су у школи поред учења, врло важни дружење и пријатељставо.

У дворишту школе окупили су се представници локалне самоуправе, директори школа, наставници, родитељи, чланови породица и остали који су учествовали у раду школе током године.

Директор О.Ш. „ Јован Шербановић“ Лазница Станиша Зрнкаревић, поносан је на све ђаке који су завршили школску годину и показали спремност да своју личност обогате знањем из различитих области. Присутнима је изразио захвалност на доласку, а ученицима пожелео да се лепо одморе и распуст проведу у добром расположењу.

Свечаност поводом завршетка другог полугодишта, била је прилика да се ученицима и наставницима доделе дипломе и награде за стечено знање и постигнуте успехе током године. За ђака генерације проглашен је Никола Ченаковић из Лазнице.

Летњи распуст, према календару Министарства просвете, трајаће до 31. августа, а нова школска година почеће у понедељак 1. септембра.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji