Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Хуманитарна приредба "Деца - деци"

Humanitarna priredba Deca deci-ZagubicaОвих дана у вртићима широм Србије увелико се одржавају свечаности поводом испраћаја прешколаца у први разред. Тако је предшколска установа "Полетарц" Жагубица, 09. јуна, организовала завршну приредбу хуманитарног карактера на којој су учествовала деца свих група како матичног тако и подручних одељења "Полетарц".

Директор Предшколске установе "Полетарц" Мирјана Марковић Милосављевић, рекла је да је завршетак боравка у вртићу први пређени степеник у животима деце, а за васпитно- образовно особље понос.

"Данашња приредба "Деца - деци" је хуманитарног карактера, а за децу угрожену елементарном непогодом прикупили смо 35 000 динара, па се овим путем захваљујем свима који су посетили приредбу. Потрудили смо се да приредба буде креативна, маштовита и весела. У име колектива Дечјег вртића, и у име васпитача, свим предшколцима желим срећан полазак у први разред, да им вртић остане у лепој успомени као што им је био боравак у вртићу. Сматрам да су предшколци спремни за полазак у школу јер су у вртићу стекли доста знања и научили нове појмове из свих васпитно образовних области, социјализовани су, имају добру комуникацију и усавршен говорни статус, што је добра основа за даље образовање", истакла је директорка Предшколске установе у Жагубици.

Свака група предшколаца имала је своју поруку за крај дружења са васпитачима. У част деци која одлазе из вртића, сви су приказали најбоље што знају и осмехом и игром пожелели будућим првацима лепе и срећне школске дане. Присутни су уживали у топлим речима којима су деца описала своје предшколске дане и спремност за нове авантуре у одрастању.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji