Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Санација штета од поплава у Рибару

Radovi na popravci puta u RibaruЛокално руководство општине Жагубица је већ увелико ангажовано на решавању проблема насталих услед обилних киша. Адекватна помоћ пружа се у складу са приоритетима, а ради се на санирању штета на инфраструктиурним објектима, мостовима, путевима. То представља основ за даље несметано функционисање житеља општине Жагубица - што је и циљ радова који се изводе.

Екипа ЈКП "Белосавац" је ових дана ангажована на поправци пута у селу Рибаре. Слободан Петровић, руководилац послова, каже да је санација пута  у "доњој мали" неопходна јер је  оштећен приликом поплава, те мештани овог дела насеља ову деницу могу да пређу искључиво пешака. Засад све иде по плану и потребно је два до три дана да се иѕведу радови. Након тога, уследиће поправка деонице пута према Рибарској цркви.

По речима председника Месне заједнице ,,Млава" Рибаре Топлице Радосављевића, рибарци не памте овакво изливање Млаве. "Штета је евидентна, а урадиће се оно што се може, једно по једно у складу са новчаним могућностима", истиче Радосављевић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji