Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Xуманитарна приредба за угрожене у поплави

Humanitarni koncert za ugrozene u poplavama u ZagubiciУ сали Дома културе у Жагубици одржана је хуманитарна приредба под називом "Помозимо жртвама поплава". Учешће су узели ученици Техничке школе Жагубица и КУД "Хомоље ". Улаз је био слободан, а сав прилог ће бити опредељен у сврху помоћи угроженом становништву у поплављеним подручјима.

Посетиоци су пре почетка програма сходно могућностима могли дати новчани прилог, што су и учинили представници локалног руководства, међу којима су били Небојша Илић, председник Скупштине општине Жагубица и Душан Милосављевић, помоћник председника и директор Техничке школе, као и директори Јавних предузећа и установа и остали посетиоци.

Са пуно надарености и уметничког израза представио се бенд средњошколаца Жагубице, а складан одабир музике изазвао је задовољство присутних и учинио да публика заиста ужива у наступу. У три наврата су традиционалне фолклорне сплетове извели чланови КУД-а "Хомоље",  а потом су салом одјекивали и звуци фруле,  предивних рецитација и изворних песама.  Једном речју, било је за сваког по нешто.

Учесници програма су хуманим гестом показали да лепом речју стварају свој свет  и да се многе ствари само добром вољом могу покренути  и тако помоћи људима којима је то неопходно.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji