Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

У Жагубици одржан први карате КУП "Жагубица 2014"

Prvi Karate KUP u Zagubici 2014Карате клуб "Пантери" из Пожаревца био је домаћин карате КУПА који је одржан 24. маја у Жагубици. Свеукупна ситуација у целој Србији утицала је да ово спортско дешавање окупи знатно мањи број учесника од планираног, али то није обесхрабрило организаторе, па је у доброј атмосфери одржана фер и коректна борба, што је и био циљ.

Такмичење су поред општинског руководства општине Жагубица помогле и jавне установе и предузећа, као и приватни предузетници Жагубице, а скуп је отворио заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

Тенер карате клуба домаћина и врховни судија Жељко Филиповић, задовољан је одзивом уесника, с обзиром на новонасталу сутуацију у земљи. О резултатима на крају такмичења каже:"Прво место припало је карате клубу "Суреидо" из Бора, друго кк "Бушидо" из Лесковца, а треће кк "Мусаши" из Књажевца". Клуб домаћин не учествује у свеукупном пласману, али смо зато освојили  доста златних  медаља на шта сам јако поносан. Лепо је све протекло. Имали смо 148 такмичара. Број учесника је задовољавајући у односну на стање које нас је задесило."

Правду је делило седам судија, а сенсеи Марјан Марковић из Лесковца завршио је успешну такмичарску каријеру и последњи наступ имао управо на карате КУПУ у Жагубици. Медаље, плакете, захвалнице и пехари додељени су најбољима, а општина Жагубица добила је захвалницу кк "Пуковац" из Пуковца за добру сарадњу и допринос развоју карате спорта и вештина.

Најбоља потврда да су чланови Карате клуба "Пантери" били добри домаћини јесте и позитивно мишљење учесника из Мајданпека, Зајечара, Лесковца, Пуковца, Краљева и Бора. Свеукупни закључак је да су чланови карате школе "Пантери" лепо дочекали заљубљенике у спорт, а први карате КУП у Жагубици остаће упамћен по великом броју учесника и лепом дружењу. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji